Cookie- og Privatlivspolitik hos Frøsø Køkkenfornyelse

Introduktion
Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Liste over alle cookies på hjemmesiden
Du kan tilbagerække dit samtykke ved at klikke på følgende knap: Nuværende status: GodkendtNuværende status: Nægtet

WooCommerce

Vi bruger WooCommerce til webshop management. Læs mere

NavnOpbevaringFunktion
Functional  
wc_fragments_*persistentOpdaterer kurven
wc_cart_hash_*sessionGemmer produkter i kurven
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Automattic

Vi bruger Automattic til website development. Læs mere

NavnOpbevaringFunktion
Statistics  
tk_aisessionOpbevarer unikt bruger id
Deling

For mere information, bedes du læse Automattic Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

CloudFlare

Vi bruger CloudFlare til content distribution network (CDN) services. Læs mere

NavnOpbevaringFunktion
Functional  
__cfduid30 daysIdentificerer sikker web trafik
Deling

For mere information, bedes du læse CloudFlare Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Divi (Elegant Themes)

Vi bruger Divi (Elegant Themes) til website design. Læs mere

NavnOpbevaringFunktion
Formål, indtil undersøgelsen  
et-saved-post-*
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Complianz

Vi bruger Complianz til cookie consent management. Læs mere

NavnOpbevaringFunktion
Functional  
complianz_policy_id365 dageStore accepted cookie policy ID
Deling

For mere information, bedes du læse Complianz Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til website statistics. Læs mere

NavnOpbevaringFunktion
Statistics (anonymous)  
_ga2 years
_gid1 dayCount and track pageviews
_gat1 minuteFilter requests from bots
Deling

For mere information, bedes du læse Google Analytics Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Facebook

Vi bruger Facebook til display of recent social posts and/or social share buttons. Læs mere

NavnOpbevaringFunktion
Marketing/Tracking  
_fbp3 monthsStore and track visits across websites
actppresence1 yearManage ad display frequency
_fbc2 yearsStore last visit
fbm*1 yearStore account details
xs3 monthsStore a unique session ID
fr3 monthsEnable ad delivery or retargeting
datr2 yearsProvide fraud prevention
sb2 yearsStore browser details
*_fbm_1 yearStore account details
Functional  
wd1 weekDetermine screen resolution
act90 daysKeep users logged in
c_user90 daysStore a unique user ID
csm90 daysProvide fraud prevention
presencesessionStore and track if the browser tab is active
Deling

For mere information, bedes du læse Facebook Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google Fonts

Vi bruger Google Fonts til display of webfonts. Læs mere

NavnOpbevaringFunktion
Marketing/Tracking  
Google Fonts APInoneRequest user IP address
Deling

For mere information, bedes du læse Google Fonts Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google reCAPTCHA

Vi bruger Google reCAPTCHA til spam prevention. Læs mere

NavnOpbevaringFunktion
Marketing/Tracking  
rc::csessionFilter requests from bots
rc::bsessionFilter requests from bots
rc::apersistentFilter requests from bots
Deling

For mere information, bedes du læse Google reCAPTCHA Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google Maps

Vi bruger Google Maps til maps display. Læs mere

NavnOpbevaringFunktion
Marketing/Tracking  
Google Maps APInoneRequest user IP address
Deling

For mere information, bedes du læse Google Maps Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Diverse

NavnOpbevaringFunktion
Formål, indtil undersøgelsen  
et_builder_product_version
et_fb_module_data
hesh_plugin_pos
complianz_consent_status365 dage
cmplz_stats365 dage
cmplz_marketing365 dage
et_fb_clipboard_styles_style
lastClipboardTimestamp
et_fb_clipboard_module_module
gadwp_wg_default_metric
gadwp_wg_default_dimension
gadwp_wg_default_swmetric
etfb-autosave-1
et_pb_templates_settings_product_version
et_pb_templates_et_pb_video
et_pb_templates_et_pb_social_media_follow
et_pb_templates_et_pb_accordion
et_pb_templates_et_pb_sidebar
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_post_slider
et_pb_templates_et_pb_counter
et_pb_templates_et_pb_blurb
et_pb_templates_et_pb_tab
et_pb_templates_et_pb_signup
et_pb_templates_et_pb_search
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_image
et_pb_templates_et_pb_slide
et_pb_templates_et_pb_row
et_pb_templates_et_pb_accordion_item
et_pb_templates_et_pb_tabs
et_pb_templates_et_pb_portfolio
et_pb_templates_et_pb_image
et_pb_templates_et_pb_contact_field
et_pb_templates_et_pb_map_pin
quform.builder
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_menu
et_pb_templates_et_pb_button
et_pb_templates_et_pb_login
et_pb_templates_et_pb_text
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_code
loglevel
et_pb_templates_et_pb_row_inner
et_pb_templates_et_pb_toggle
et_pb_templates_et_pb_circle_counter
wpr-show-sidebar
et_pb_templates_et_pb_blog
et_pb_templates_et_pb_shop
et_pb_templates_settings_date
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_post_title
persist:hs-beacon-message-44cc73fb-7636-4206-b115-c7b33823551b
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_slider
et_pb_templates_et_pb_team_member
et_pb_templates_et_pb_map
et_pb_templates_et_pb_pricing_tables
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_header
et_pb_templates_et_pb_countdown_timer
et_pb_templates_et_pb_pricing_table
wistia-video-progress-7seqacq2ol
et_pb_templates_et_pb_comments
wistia
wistia-video-progress-fj42vucf99
et_pb_templates_et_pb_counters
et_pb_templates_et_pb_post_nav
et_pb_templates_et_pb_post_slider
et_pb_templates_et_pb_gallery
et_pb_templates_et_pb_testimonial
wpr-hash
et_pb_templates_et_pb_video_slider
/wp-admin/admin-ajax.php-wc_cart_hash
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_portfolio
et_pb_templates_et_pb_column
et_pb_templates_et_pb_contact_form
et_pb_templates_et_pb_divider
et_pb_templates_et_pb_audio
et_pb_templates_et_pb_slider
et_pb_templates_et_pb_section
et_pb_templates_et_pb_social_media_follow_network
wistia-video-progress-j042jylrre
persist:hs-beacon-44cc73fb-7636-4206-b115-c7b33823551b
et_pb_templates_et_pb_code
et_pb_templates_et_pb_filterable_portfolio
wistia-video-progress-z1qxl7s2zn
et_pb_templates_et_pb_cta
et_pb_templates_et_pb_number_counter
undefined
et_pb_templates_et_pb_post_title
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_map
et_pb_templates_et_pb_video_slider_item
mp_a36067b00a263cce0299cfd960e26ecf_mixpanel
displayCookieConsent
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

 Nuværende status: GodkendtNuværende status: Nægtet

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du udfylder vores kontakformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det sker typisk i forbindelse med, at du udfylder vores kontaktformular.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne kontakte dig fx via kontaktformularen, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold på hjemmesiden.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilker sider du besøger på websitet og hvad du klikker på m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til statistik og forbedring af hjemmesiden.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Frøsø Køkkenfornyelse ApS
Oldenvej 7-9
3490 Kvistgård
Telefon: 25908066
E-mail: [email protected]