Cookie- og Privatlivspolitik hos Frøsø Køkkenfornyelse

Introduktion til Cookie- og Privatlivspolitik hos Frøsø Køkkenfornyelse

Når du besøger vores website bliver der indsamlet Cookie- og Privatlivspolitik oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for Cookie- og Privatlivspolitik informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Liste over alle cookies på hjemmesiden
Du kan tilbagerække dit samtykke ved at klikke på følgende knap:  Nuværende status: GodkendtNuværende status: Nægtet

WooCommerce

Functional

Anvendelse

Vi bruger WooCommerce til webshop management. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Functional

Navn
Udløb
persistent
Funktion
Opdaterer kurven
Navn
Udløb
session
Funktion
Gemmer produkter i kurven

Automattic

Statistics

Anvendelse

Vi bruger Automattic til website development. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Automattic fortrolighedserklæring.

Statistics

Navn
Udløb
session
Funktion
Opbevarer unikt bruger id

CloudFlare

Functional

Anvendelse

Vi bruger CloudFlare til content distribution network (CDN) services. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse CloudFlare fortrolighedserklæring.

Functional

Navn
Udløb
30 days
Funktion
Identificerer sikker web trafik

Divi (Elegant Themes)

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Vi bruger Divi (Elegant Themes) til website design. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart.

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
Udløb
Funktion

Complianz

Functional

Anvendelse

Vi bruger Complianz til cookie consent management. Læs mere

Deling af data

Disse data deles ikke med tredjepart. For mere information, bedes du læse Complianz fortrolighedserklæring.

Functional

Navn
Udløb
365 dage
Funktion
Store accepted cookie policy ID

Google Analytics

Statistics (anonymous)

Anvendelse

Vi bruger Google Analytics til website statistics. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Analytics fortrolighedserklæring.

Statistics (anonymous)

Navn
Udløb
2 years
Funktion
Navn
Udløb
1 day
Funktion
Count and track pageviews
Navn
Udløb
1 minute
Funktion
Filter requests from bots

Facebook

Marketing/Tracking, Functional

Anvendelse

Vi bruger Facebook til display of recent social posts and/or social share buttons. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Facebook fortrolighedserklæring.

Marketing/Tracking

Navn
Udløb
3 months
Funktion
Store and track visits across websites
Navn
Udløb
1 year
Funktion
Manage ad display frequency
Navn
Udløb
2 years
Funktion
Store last visit
Navn
Udløb
1 year
Funktion
Store account details
Navn
Udløb
3 months
Funktion
Store a unique session ID
Navn
Udløb
3 months
Funktion
Enable ad delivery or retargeting
Navn
Udløb
2 years
Funktion
Provide fraud prevention
Navn
Udløb
2 years
Funktion
Store browser details
Navn
Udløb
1 year
Funktion
Store account details

Functional

Navn
Udløb
1 week
Funktion
Determine screen resolution
Navn
Udløb
90 days
Funktion
Keep users logged in
Navn
Udløb
90 days
Funktion
Store a unique user ID
Navn
Udløb
90 days
Funktion
Provide fraud prevention
Navn
Udløb
session
Funktion
Store and track if the browser tab is active

Google Fonts

Marketing/Tracking

Anvendelse

Vi bruger Google Fonts til display of webfonts. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Fonts fortrolighedserklæring.

Marketing/Tracking

Navn
Udløb
none
Funktion
Request user IP address

Google reCAPTCHA

Marketing/Tracking

Anvendelse

Vi bruger Google reCAPTCHA til spam prevention. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google reCAPTCHA fortrolighedserklæring.

Marketing/Tracking

Navn
Udløb
session
Funktion
Filter requests from bots
Navn
Udløb
session
Funktion
Filter requests from bots
Navn
Udløb
persistent
Funktion
Filter requests from bots

Google Maps

Marketing/Tracking

Anvendelse

Vi bruger Google Maps til maps display. Læs mere

Deling af data

For mere information, bedes du læse Google Maps fortrolighedserklæring.

Marketing/Tracking

Navn
Udløb
none
Funktion
Request user IP address

Diverse

Formål, indtil undersøgelsen

Anvendelse

Deling af data

Deling af data afventer undersøgelse

Formål, indtil undersøgelsen

Navn
et_builder_product_version
Udløb
Funktion
Navn
et_fb_module_data
Udløb
Funktion
Navn
hesh_plugin_pos
Udløb
Funktion
Navn
complianz_consent_status
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_stats
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_marketing
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
et_fb_clipboard_styles_style
Udløb
Funktion
Navn
lastClipboardTimestamp
Udløb
Funktion
Navn
et_fb_clipboard_module_module
Udløb
Funktion
Navn
gadwp_wg_default_metric
Udløb
Funktion
Navn
gadwp_wg_default_dimension
Udløb
Funktion
Navn
gadwp_wg_default_swmetric
Udløb
Funktion
Navn
etfb-autosave-1
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_settings_product_version
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_video
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_social_media_follow
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_accordion
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_sidebar
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_post_slider
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_counter
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_blurb
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_tab
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_signup
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_search
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_image
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_slide
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_row
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_accordion_item
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_tabs
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_portfolio
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_image
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_contact_field
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_map_pin
Udløb
Funktion
Navn
quform.builder
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_menu
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_button
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_login
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_text
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_code
Udløb
Funktion
Navn
loglevel
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_row_inner
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_toggle
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_circle_counter
Udløb
Funktion
Navn
wpr-show-sidebar
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_blog
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_shop
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_settings_date
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_post_title
Udløb
Funktion
Navn
persist:hs-beacon-message-44cc73fb-7636-4206-b115-c7b33823551b
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_slider
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_team_member
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_map
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_pricing_tables
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_header
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_countdown_timer
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_pricing_table
Udløb
Funktion
Navn
wistia-video-progress-7seqacq2ol
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_comments
Udløb
Funktion
Navn
wistia
Udløb
Funktion
Navn
wistia-video-progress-fj42vucf99
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_counters
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_post_nav
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_post_slider
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_gallery
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_testimonial
Udløb
Funktion
Navn
wpr-hash
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_video_slider
Udløb
Funktion
Navn
/wp-admin/admin-ajax.php-wc_cart_hash
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_portfolio
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_column
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_contact_form
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_divider
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_audio
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_slider
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_section
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_social_media_follow_network
Udløb
Funktion
Navn
wistia-video-progress-j042jylrre
Udløb
Funktion
Navn
persist:hs-beacon-44cc73fb-7636-4206-b115-c7b33823551b
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_code
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_filterable_portfolio
Udløb
Funktion
Navn
wistia-video-progress-z1qxl7s2zn
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_cta
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_number_counter
Udløb
Funktion
Navn
undefined
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_post_title
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_fullwidth_map
Udløb
Funktion
Navn
et_pb_templates_et_pb_video_slider_item
Udløb
Funktion
Navn
mp_a36067b00a263cce0299cfd960e26ecf_mixpanel
Udløb
Funktion
Navn
displayCookieConsent
Udløb
Funktion
Navn
et-reloaded-post-2884-vb
Udløb
Funktion
Navn
wp-autosave-1
Udløb
Funktion
Navn
wp-saving-post
Udløb
Funktion
Navn
et-recommend-sync-post-2884-bb
Udløb
Funktion
Navn
wistia-video-progress-f0j5gzqigg
Udløb
Funktion
Navn
wistia-video-progress-n8n0sa8hee
Udløb
Funktion
Navn
cmplz_policy_id
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_functional
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_statistics-anonymous
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_preferences
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_statistics
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_consent_status
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_choice
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
__mpq_a36067b00a263cce0299cfd960e26ecf_ev
Udløb
Funktion
Navn
cmplz_consented_services
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
cmplz_banner-status
Udløb
365 dage
Funktion
Navn
_gcl_au
Udløb
Funktion
Navn
_ga_X0GYHSJ84S
Udløb
Funktion
Navn
_gat_UA-232466889-1
Udløb
Funktion
Navn
et-recommend-sync-post-3162-bb
Udløb
Funktion
 Nuværende status: GodkendtNuværende status: Nægtet

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du udfylder vores kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det sker typisk i forbindelse med, at du udfylder vores kontaktformular.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne og Cookie- og Privatlivspolitik data bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne kontakte dig fx via kontaktformularen, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold på hjemmesiden.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke sider du besøger på websitet og hvad du klikker på m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til statistik og forbedring af hjemmesiden.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager i forhold til Cookie- og Privatlivspolitik

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (data portabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@froso.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Frøsø Køkkenfornyelse ApS
Oldenvej 7-9
3490 Kvistgård
Telefon: 25908066
E-mail: info@froso.dk