Cookie- og Privatlivspolitik hos Frøsø Køkkenfornyelse

Introduktion
Når du besøger vores website bliver der indsamlet oplysninger om dig, som bliver brugt til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at skabe mere værdi hos de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan dog ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.
Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Liste over alle cookies på hjemmesiden
Du kan tilbagerække dit samtykke ved at klikke på følgende knap:  Nuværende status: GodkendtNuværende status: Nægtet

WooCommerce

Vi bruger WooCommerce til webshop management. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Functional    
wc_fragments_* persistent Opdaterer kurven
wc_cart_hash_* session Gemmer produkter i kurven
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Automattic

Vi bruger Automattic til website development. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Statistics    
tk_ai session Opbevarer unikt bruger id
Deling

For mere information, bedes du læse Automattic Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

CloudFlare

Vi bruger CloudFlare til content distribution network (CDN) services. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Functional    
__cfduid 30 days Identificerer sikker web trafik
Deling

For mere information, bedes du læse CloudFlare Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Divi (Elegant Themes)

Vi bruger Divi (Elegant Themes) til website design. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Formål, indtil undersøgelsen    
et-saved-post-*
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

Complianz

Vi bruger Complianz til cookie consent management. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Functional    
complianz_policy_id 365 dage Store accepted cookie policy ID
Deling

For mere information, bedes du læse Complianz Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google Analytics

Vi bruger Google Analytics til website statistics. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Statistics (anonymous)    
_ga 2 years
_gid 1 day Count and track pageviews
_gat 1 minute Filter requests from bots
Deling

For mere information, bedes du læse Google Analytics Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Facebook

Vi bruger Facebook til display of recent social posts and/or social share buttons. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Marketing/Tracking    
_fbp 3 months Store and track visits across websites
actppresence 1 year Manage ad display frequency
_fbc 2 years Store last visit
fbm* 1 year Store account details
xs 3 months Store a unique session ID
fr 3 months Enable ad delivery or retargeting
datr 2 years Provide fraud prevention
sb 2 years Store browser details
*_fbm_ 1 year Store account details
Functional    
wd 1 week Determine screen resolution
act 90 days Keep users logged in
c_user 90 days Store a unique user ID
csm 90 days Provide fraud prevention
presence session Store and track if the browser tab is active
Deling

For mere information, bedes du læse Facebook Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google Fonts

Vi bruger Google Fonts til display of webfonts. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Marketing/Tracking    
Google Fonts API none Request user IP address
Deling

For mere information, bedes du læse Google Fonts Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google reCAPTCHA

Vi bruger Google reCAPTCHA til spam prevention. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Marketing/Tracking    
rc::c session Filter requests from bots
rc::b session Filter requests from bots
rc::a persistent Filter requests from bots
Deling

For mere information, bedes du læse Google reCAPTCHA Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Google Maps

Vi bruger Google Maps til maps display. Læs mere

Navn Opbevaring Funktion
Marketing/Tracking    
Google Maps API none Request user IP address
Deling

For mere information, bedes du læse Google Maps Politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Diverse

Navn Opbevaring Funktion
Formål, indtil undersøgelsen    
et_builder_product_version
et_fb_module_data
hesh_plugin_pos
complianz_consent_status 365 dage
cmplz_stats 365 dage
cmplz_marketing 365 dage
et_fb_clipboard_styles_style
lastClipboardTimestamp
et_fb_clipboard_module_module
Deling

Disse data deles ikke med tredjepart.

 Nuværende status: GodkendtNuværende status: Nægtet

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du udfylder vores kontakformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det sker typisk i forbindelse med, at du udfylder vores kontaktformular.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne kontakte dig fx via kontaktformularen, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold på hjemmesiden.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilker sider du besøger på websitet og hvad du klikker på m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er kendt, og såfremt vi benytter os af tredjeparter. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om Cookies ovenfor. Oplysningerne bliver anvendt til statistik og forbedring af hjemmesiden.

Vi benytter derudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Frøsø Køkkenfornyelse ApS
Oldenvej 7-9
3490 Kvistgård
Telefon: 25908066
E-mail: [email protected]