Massiv træbordplade

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Beskrivelse

Vi har de bedste træbordplader

Hvis du skal i gang med at lave nyt køkken, eller opfriske det gamle, er en træbordplade i massivt træ et lækkert valg. En træbordplade bringer naturens farver, charme og varme ind i køkkenet. Træet giver både et rustikt look, og i mange typer af køkkener vil dets praktiske egenskaber være et hit. En bordplade i massivt træ giver mulighed for at vælge mellem forskellige træsorter, så om du er til mørkt eller lyst træ, kan der findes en bordplade der passer til netop dine ønsker. Eg er altid et hit, sammen med ask, hvilket til dels skyldes at de begge er æstetisk smukke, men også at træets syreindhold i begge tilfælde er højt, hvilket virker bakteriehæmmende, og dermed gør dem ekstra hygiejniske.

Et populært valg – uanset stilen i køkkenet

En bordplade i massivt træ er et godt valg, og det uanset om du er indehaver af et klassisk køkken, hvor bordpladen passer naturligt ind og bidrager til stilens charme og hygge, eller om du er til det minimalistiske og stilrene udtryk, hvor bordpladen skaber en form for kontrast. Fordi træ netop er så alsidigt, går det aldrig af mode, og kan endda overleve et decideret stilskifte i køkkenet. Fordi træ er et levende materiale, kan du forvente at det både vil udvikle patina over tid og kræver lidt arbejde i forbindelse med vedligeholdelse. Træet bliver leveret olieret, men derfor kan du med fordel give det en ekstra gang olie inden ibrugtagning.

Smukt i brug – nemt i vedligeholdelse

I løbet af et år skal en plade have olie 2-3 gange for at fremstå pænest muligt, og det må siges at være til at overkomme, og er mindre end mange går og tror der skal til. Sørg så vidt muligt for at bruge den samme olie som træet oprindeligt blev behandlet med. Den almindelige rengøring af bordpladen gøres med en klud med en sæbeopløsning, eller med sæbespåner. Hvis det skulle ske at din træbordplade med tiden får ridser eller pletter, så kan de rimelig nemt udbedres, hvilket kan gøres med sandpapir, korn 180 – husk endelig en gang olie efterfølgende.