Køkkenvask og Bryggers

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

kvalitets køkkenvask der holder i lægnden

Forny dit køkken ved at udskifte din køkkenvask. En ny køkkenvask giver et friskt udtryk til dit køkken. En ask kan se ud på mange måder, og den kan blive lavet i forskellige materialer. Når du skal vælge en ny køkkenvask, er det vigtigt, at vasken er modstandsdygtig og i god kvalitet, så du er sikret, at den holder i mange år. Herunder kan du læse meget mere om, hvilke overvejelser du skal gøre dig, når du vælger en køkkenvask.

Det absolut bedste materiale til en køkkenvask

Der er nogle materialer, der er mere oplagte til køkkenvaske end andre. Først og fremmest er det vigtigt, at vasken kan tåle høj varme. Derudover skal vasken være nem at gøre rent og holde ved lige, så den står pænt i køkkenet i mange år.

Rustfrit stål er et af de mest populære materialer til køkkenvaske. Det er nemlig slidstærkt og tåler både høje såvel som lave temperaturer. Desuden er en vask i rustfrit stål nem at vedligeholde og gøre rent. Mad og væske lægger sig kun på overfladen og har således ikke mulighed for at trænge ned i stålet, hvilket er med til at holde dets rene, skinnende overflade. Inden for den første tids brug kan der godt opstå nogle små ridser i vasken, men disse mindskes igen over tid og brug.

Tænk over din bordplade, når du vælger en ny køkkenvask

Det er vigtigt, at du tager højde for din køkkenbordplade, når du skal have installeret en ny vask. Dette skyldes, at det ikke er alle køkkenbordlader, der tåler vand lige godt. Hvis du f.eks. har en træbordplade, er det en god idé at købe en vask, som har et bagstykke på. Bagstykket vil nemlig være med til at skærme af for vandet og mindske pletter på en træbordplade.

Hvilken størrelse skal køkkenvasken være i?

Det er selvfølgelig helt op til hver enkel, hvilken størrelse vasken foretrækkes i. Det er bl.a. pladsen på bordpladen, der kan være med til at afgøre, hvor stor du vil have din vask til at være. Hvis du har mange ting på køkkenbordpladen, f.eks. en opvaskemaskine som fylder en hel, behøver du heller ikke en ligeså stor vask. Dog er standardmålet for køkkenvaske mellem 50-60 cm i bredden.

Vaskebakke

Nogle foretrækker at have en vaskebakke i deres køkkenvask. En vaskebakke er en lille forlængelse af vasken, hvor du kan sætte opvask til tørring på.

En ny vask til dit bryggers

Vi tilbyder også vaske til dit bryggers. Ligesom med køkkenvasken skal du overveje hvilket materiale, du vil have vasken til bryggerset i. Du kan vælge mellem forskellige materialer hos os, når du køber en bryggersvask. Hvis du er i tvivl om noget, kan vi sammen komme frem til den bedste løsning. Skriv eller ring til os for at få opklaret dine spørgsmål.

Vi tilbyder kun køkkenvaske af bedste kvalitet. Du kan ligeledes være med til at præge størrelsen og materialet på vasken. Kig på vores side og find din nye vask, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.