Referencer fra vores tidligere kunder

Læs her hvad vores kunder egentligt synes om os og vores køkkenrenoveringer. Vi vil gerne have flere referencer at vise, så skriv til os med ris og ros – helst ros på vores kontakt side.

Kan kun give frøsø køkkenfornyelse 5 stjerner! Alt andet ville være forkert i mine øjne. Alt gik som smurt fra samtalen hvor vi planlagde en dag vi skulle mødes, til mødet hvor vi lavede en tegning over det nye køkken, til køkkenet blev monteret og til slut hvor frøsø slog et smut forbi for at tage før/efter billeder og hører om hvad vi syntes om resultatet! Alt i alt super god service og vejledning. Vi har givet visitkortet videre til bekendte samt et par gode ord!

Livikka & Morten

Her er en tilbagemeldning på vores nye køkken.

Vi er super tilfreds med resultatet. Vi fik en rigtig god behandling af både dig og den snedker der kom og monterede det, så det gik rigtig godt.

I det hele taget er vi godt tilfreds.

Jette og John Smith

Vi kan varmt anbefale Frøsøe Køkkenfornyelse, lige fra vi kontaktede firmaet til køkkenet stod færdigt, har vi fået en god behandling.

Vi havde en god dialog med forhandler Carsten Sørensen, som var meget lydhør og hjalp os med at få vores drømmekøkken.

Snedker Knud Erik Holm var meget omhyggelig med opmåling og ikke mindst opsætning af køkkenet.

Der har været lidt skævhed ved skuffer og skabe, samt en plet på bordplade, som straks blev udbedret af Carsten Sørensen.

De bedste anbefalinger herfra.

Birthe og Benny Rasmussen

Vi fik nye låger, skuffer og bordplade i vores køkken i 2016 ved at vi kom i kontakt med Frøsø Køkkenfornyelse på Sindal Marked med deres konsulent Tommy.

Vi fik en god snak, og han viste os de forskellige modeller de havde på lager, og aftalte et møde hvor han kom og målte op og fortalte om ideer hvordan det kunne laves, hvorefter vi fik en rigtig god pris.

Vi aftalte hvornår montøren kunne komme og han kom kl 08.00, og han kunne virkelig sit kram og var færdig til aften med det hele, hvorefter vi kunne sætte de nye hvidevarer ind. Der var en lille fejl med bordlisterne, som ikke var som de skulle være, men der blev hurtig bestilt nogle nye som montøren kom og gjorde færdige.

Så hvis der er nogen der skal have renoveret deres køkken kan vi varmt anbefale Frøsø Køkkenfornyelse som et godt firma med dygtige medarbejdere.

Poul Erik Thomsen

Vi vil hermed ytre vores glæde over vores nye køkken.

I har været punktlige med hvad I har lovet. På1½ dag var vores køkken renoveret med nye låger, skuffer, sidestykker samt køkkenbord med integreret vask. Vi kan simpelthen ikke rose jer nok. Lige fra sælgeren Bent, der kom med nogle gode forslag, til Frank, der målte præcist op og ikke mindst montøren Arne Martens der lavede et flot stykke arbejde.

Han arbejdede fra lidt før kl. 8 om morgenen til ca. 17.30 – uden pauser. Vi kunne måske nok foreslå ham at spise lidt frokost og få noget væske.

Dagen efter da Arne var gået, nød vi en dejlig flaske Frøsø vin til vores pizza.

Vi vil trygt anbefale jer til andre!

Knud og Else Viegand

Så gik drømmen i opfyldelse. Vi havde et dejligt stort køkken, hvor vi kunne lide indretningen, men ikke udseendet. Nu har Frøsø Køkkenfornyelse ved hjælp af flotte låger og pynteplader forandret vores køkken totalt, så vi nu er begejstret for både indretning og udseende af vores køkken.

Vi er meget tilfredse med vores nye køkken, og vi vil glæde os til at fortælle andre om vores køkkenfornyelse og hvilket firma, der har udført arbejdet.

Steen og Kirsten Christensen

Vi lærte engang, at var man utilfreds med den vare man købte skulle man sige det til købmanden, og var man tilfreds skulle man sige det til alle andre. Vi vil gerne udvide det lidt, for vi er meget tilfredse med vort nye køkken.

Vi siger det til alle, og vi har fået megen ros for resultatet, hvorfor det ikke har været svært for os at lade denne tilfredshed gå videre til Jer i Frøsø Køkkenfornyelse.

Vores tak gælder ikke blot det færdige resultat, men også i allerhøjeste grad alle der har været impliceret i hele processen, fra start til slut, hvad enten det var opmåling, skriftlige samt mundtlige henvendelser, som altid er blevet ført i en meget behagelig og positiv måde for os, der har oplevet, at vi har været i centrum, og at alle vores ønsker er blevet hørt.

Lis og Vagn Lauring Poulsen

Rettidig ankomst til både møde, og montering, og køkkenet er blevet meget bedre. Ikke kun bedre end før, men også bedre end jeg havde tænkt mig. Firmaets mand foreslog nemlig nogle ændringer, som jeg ikke havde vidst, at man kunne lave, og som jeg er meget glad for.
Det drejede sig om en række underskabe med hylder, der har fået monteret skuffer i stedet, så de nu er langt mere brugbare. Desuden blev 2 smalle skabe slået sammen til et med gode rummelige skuffer i.
Jeg kan kun anbefale firmaet på det varmeste.

Sanne

På en spontan sviptur til Sindal marked i foråret 2016, fik vi uventet råd og vejledning ang en længe planlagt køkkenfornyelse på hjemmematriklen.

Vi var derfor ikke længere i tvivl om hvem vi ønskede skulle udføre fornyelsen. Vi har hele vejen igennem fået gode råd og vejledning i det omfang det var relevant, ligesom at selve fornyelsen gik aldeles smertefrit. Vi havde ønsket en speciel løsning m. glas og disse ”drillede” lidt, men Frøsø var med på sidelinjen indtil dette også var i orden.

Hele vejen igennem har vi følt os mødt og godt behandlet, samtidig med at prisen var absolut rimelig. Vi tøver derfor ikke med at anbefale Frøsø køkkenfornyelse som et godt bud på en tidløs ”opdatering” af køkkenet, som vores svigerdatter siger.

Kirsten & Jakob Nørgaard

En kort beretning over vores vej til ”nyt” køkken.

Vi så en annonce i Budstikken om at vores køkken havde haft sølvbryllup. Det havde det, og vi kontaktede straks firmaet via mail. Kort tid efter blev vi ringet op af firmaet og en venlig herre oplyste, at konsulenten havde ferie, men vi ville blive kontaktet straks efter ferien. Vi blev herefter kontaktet af Distriktschef Jens Andersen.

Kort efter havde vi et meget fint møde, hvor alt blev aftalt og vi fik oplyst, at der ville gå ca. 8 uger så ville køkkenet kunne leveres. Vi ville blive kontaktet af snedkermester Knud Erik Holm, der ville komme forbi og tage mål til køkkenet. Og det var en oplevelse.

Knud Erik gik rundt i ca. 2 timer og tog en masse mål med stor omhyggelighed. Den 3. oktober kom Knud Erik kl. 09.00 og gik straks i gang med monteringen. Han var meget omhyggelig med tilpasningen og hans rolige måde at være på smittede af på mig, så jeg var helt tillidsfuld med hans arbejde.

Resultatet efter 2 dage var fantastisk. Sikke et flot køkken. Alle vore venner er ved at dåne over det flotte resultat!

Vi kan på det varmeste anbefale Frøsø Køkkenfornyelse, til alle der overvejer at skaffe sig et ”nyt” køkken. Alt var perfekt – lige fra opmålingen, tilbuddet og møderne på de aftalte datoer. Vi nyder at se på køkkenet hver dag.

NB: Stor tak til Jens og Knud Erik for veludført arbejde og venlighed.

Karen og Preben Nielsen

Vi har primo juli 2012 fået fornyet vores gamle køkken (det var næsten 33 år gammelt!) med nye låger, skuffer og sidestykker. De blev fuldt beklædt og det tog kun en enkelt dag. Levering skete på aftalt tidspunkt og vi er meget tilfredse med resultatet.

Snedkermester Holm fra Løgumkloster udførte opgaven til vores store tilfredshed; selv om der opstod uforudsete problemer undervejs fik han dem løst på en professionel måde.

Bredden af et frontstykke var han ikke tilfreds med; men ville snarest udskifte dette, hvilket skete kort tid efter samtidig blev en låge og et håndgreb udskiftet. Alt uden nogen form for diskussion, god service.

Vi glæder os hver dag over det nye køkken!

Karen og Hans Skafte-Pedersen

Vi havde bestemt os til at få vores køkkenlåger og bordplade inkl. køkkenvask fornyet. Vores første møde med Frøsø’s sælger Bent var rigtigt positivt. Vi fik vendt vores tanker, og blev på en meget positiv måde udfordret på nogle af vores valg. Der hvor vi virkelig fik en god rådgivning var omkring vores ønske om skuffer. Her fik vi mulighed for at kunne vælge en løsning som gav os større skuffer mod mindre antal og det er vi virkelige glade for. Desuden tilbyd Frøsø at lavet et specielt tilrette højskab med en kombination af skuffer og hylder.

Aftalen blev indgået og det eneste lidt negative var den lange ventetid – nu havde vi jo bestemt os. :o)

Dagen kom og montering gik i gang. Og det gik hurtigt og uden problemer – og dog! Det viste sig, at den tiltænkte kantliste mellem køkkenbordpladen og de fliser vi har var større end Frøsø havde målt. Men her tænkte montøren sig godt om, opmåler igen, og der blev lavet en speciel fremstillet løsning (uden ekstra beregning) som fuldt ud tilfredsstillede vores krav om en god finish.

Så i dag glæder vi os over vores dejlige fornyede køkken, og kan klart anbefale Frøsø til andre!

Peer Eland

Fra 1. besøg af konsulenten der hjalp med design og gav tilbud på vores køkken ( uden beregning) og til køkkenet blev sat op, har vi været rigtig tilfreds med vores nye køkken og processen med at få det lavet. Dygtige og venligt folk – ikke mindst køkkensnedkeren, men generelt høj professionalisme og service hele vejen igennem. Vi var i gang med at hente priser ind på nye låger og bordplade med vask hos HTH og det var lidt svært at overskue. Så faldt svigermor over Frøsøs annonce i en lokalavis og vi faldt for tilbuddet om at få en konsulent ud og give et skræddersyet tilbud uden beregning. Tak til ham (Claus) for er fin og omhyggelig vejledning og hjælp som jo også førte til at vi valgte Frøsø. Jeg ved at div. firmaer har mulighed for at få venner og familie mm. til at skrive positive anmeldelser som denne. Derfor læser jeg selv ofte de negative selv for at vurdere svarene. Men her er ikke meget negativt at skrive så man må tro mig på mit ord.

Peter B

Vi har lige fået monteret et nyt køkken d. 26. marts 2012, og vi er meget tilfredse med udførelsen. Montøren Arne Martens monterede vores køkken på 1 dag med en perfektionisme og faglig ekspertise som er en nydelse at se på hver dag.

Vi kan virkelig anbefale Frøsø Køkkenfornyelse til alle som overvejer at anskaffe sig et nyt køkken. Alt var perfekt – lige fra opmålingen, tilbuddet og mødet på den aftalte dag.

Vi nyder hver dag at se på køkkenet, og kan virkelig anbefale det til andre der påtænker et nyt køkken.

Med venlig hilsen samt tak til Arne Martens for veludført arbejde samt venlighed.

Vi vil trygt anbefale jer til andre!

Jane og Flemming Vraasø

Vi fik leveret vores køkken som lovet ved bestillingen inden jul, faktisk i uge 49. Vores oplevelse fra allerførste møde med salgschefen Bent, og frem til selve monteringen udført af Arne, har været en særdeles god oplevelse. Klare svar og løsninger, og perfekte dele der alle var korrekte som bestilt.

Vi kan anbefale Frøsø Køkkenfornyelse ApS som en særdeles pålidelig og nøjagtig leverandør.

Familien Blangsted

Vi har fået vores ældre køkken opdateret foråret 2011. Der er kommet nye låger og skuffer, nye bordplader med integreret vask, nye sidestykker samt et enkelt helt nyt element. Frøsø Køkkenfornyelse blev valgt til at udføre arbejdet. Frøsø køkkenfornyelse lever op til sit navn. På 2 dage var køkkenet som nyt!

Firmaet stiller deres store erfaring og ekspertise til rådighed. Hensynsfuld rådgivning og kompetent montering giver et optimalt færdigt resultat. Der ofres stor opmærksomhed på alle detaljer. Trænger køkkenet til at blive moderniseret vil vi gerne anbefale Frøsø Køkkenfornyelse Aps.

Maiken og Knud Hjøllund

I fortjener stor ros for perfekt arbejde i forbindelse med salg, opmåling og montering af vores køkken.

Resultatet lever i alle henseender op til vores (store) forventninger – og vi er meget glade for vores flotte, nye og funktionelle køkken (og bryggers).

Det har været en fornøjelse at “gøre forretning” med Jer – og I bedes hilse jeres dygtige distriktschef Henning Rosenwanger og dygtige montør Arne Martens, der ikke undte sig pauser i det perfektionerede arbejde og sige mange TAK fra os.

Jannie Bang Olsen og Lars Suhr Olsen

Bent er således også i særdeleshed en herlig sælger. Han fremstår med både troværdighed og pålidelighed, og som en mand man kan lave aftaler med.

Vi har været meget glade for samarbejdet med Jer, og I må gerne benytte os som et godt eksempel på hvad Frøsø Køkkenfornyelse kan præstere, såfremt nye kunder måtte være interesserede i Jeres produkter.

Anders og Birgit Mejdal

Jeg vil med dette brev takke montør Arne Martens for hans perfektionisme og sans for detaljer, samt for opsætningen af mit nye køkken.

Arne Martens er set med mine øjne en medarbejder som i særdeleshed må være guld værd for Frøsø Køkkenfornyelse.

Margot Andersen

DU ER KUN 4 ENKLE TRIN FRA DIT NYE KØKKEN

haandtryk

Bestil et konsulentbesøg og se alle dine muligheder for farver, modeller og løsninger

pen-og-papir

Få et tilbud på dit drømmekøkken

maalebaand

Teknisk opmåling af din løsning til produktion

hammer-og-skruenoegle

Montøren kommer og monterer alle fronter og bordplader – ofte på kun én arbejdsdag!

TIDLIGERE KUNDEPROJEKTER