Mission og værdier

Frøsø Køkkenfornyelses målsætning er, at være Danmarks foretrukne køkkenspecialist indenfor køkkenfornyelse med de mest tilfredse kunder, og de mest tilfredse medarbejdere. Det forpligter naturligvis.

Derfor er vores mission og værdier tæt forbundet med at forbedre Frøsø Køkkenfornyelses stærke sider, og hver dag gøre det lidt bedre end alle andre. Frøsø Køkkenfornyelse vil fortsætte med at levere køkkenelementer af høj kvalitet, til en fornuftig pris og med den bedst mulige service. Og vil fortsat udvikle arbejdsmiljøet, og øge medarbejdernes trivsel.

Frøsø Køkkenfornyelse skal tiltale mennesker, der værdsætter kvalitetsprodukter, fornuftige priser, og som forventer en god oplevelse – lige fra den indledende dialog til færdig montage.

Hvad laver Frøsø Køkkenfornyelse? Frøsø Køkkenfornyelse fornyer gamle køkkener med nye låger og skuffer. Bordpladen kan ligeledes blive udskiftet samtidig eller separat. Har man som kunde et ønske om at lave et skab med låge om til nye skuffer kan dette også lade sig gøre.

Ønsker du et tilbud på dit køkken, skal du blot ringe eller skrive til hovedkontoret, som så vil formidle kontakt til din lokale konsulent. Konsulenten kommer hjem til dig med prøvelåger og giver dig altid et godt tilbud.

Du kan også selv booke et møde med vores konsulent i dit område – det gør du her på kontakt siden.