Ekspertise og service

Frøsø Køkkenfornyelse beskæftiger sig først og fremmest med fornyelse af dit eksisterende køkken, bad, bryggers og garderobe, men vi forhandler også totale køkkenløsninger.

Ved køkkenfornyelser laves alle vores produkter efter mål således, at vi kan tilpasse fronterne efter netop dit køkken. Vi har egne konsulenter som kommer gratis og uforpligtende hjem til dig, og afgiver tilbud på din køkkenfornyelse.

Udover den økonomiske besparelse som der er i forhold til et nyt køkken, er endvidere, at arbejdstiden bliver væsentligt nedsat, da man ikke skal montere nye skabe, m.m. De fleste af vores køkkenfornyelser er færdigmonteret på kun en enkelt dag!

Derudover har vi eget værksted hvor tingene bliver klargjort inden montering. Udover egne montører benytter vi os også af selvstændige håndværkere som har en meget stor erfaring indenfor køkkenfornyelse. Vi har et stærkt og meget tæt samarbejde med udvalgte underleverandører – det sikrer, at alle opgaver kan løses til vores kunders fulde tilfredshed.

Går du med tanker om at renovere dit køkken, så bør du overveje at købe dine låger og skuffer hos Frøsø Køkkenfornyelse. Hos os kan du uden bekymringer få gennemført en køkkenfornyelse – også selvom alle dine låger har mål, som ikke er standard.

Alt dette gør, at din køkkenfornyelse ikke kan blive nemmere!

Vores Ekspertise og service HVAD VI KAN – OG MERE TIL!

EKSPERTISE

De fleste konsulenter hos Frøsø Køkkenfornyelse har flere års erfaring med køkkenløsninger.

SERVICE

Et af vores motto’er er “god service – hver gang”. Du kan altid ringe til os eller skrive en besked via vores hjemmeside.

ERFARING

Frøsø Køkkenfornyelse har nydt stor succes i vores mere end 20 år på det danske marked. Vores viden favner bredt og på et kompetent grundlag.

PRIS

På trods af et produkt sortiment i meget høj kvalitet, er det lykkedes os at tilbyde vores produkter til særdeles konkurrencedygtige priser.