Om frøsø

Frøsø Køkkenfornyelse er en landsdækkende virksomhed, som har specialiseret sig i renovering og fornyelse af bestående køkkener, bryggers, garderober og badeværelser. Læs mere om Frøsø

Frøsø Køkkenfornyelse udstiller hele året rundt omkring i Danmark. Kontakt os for at høre mere om hvad din lokale konsulent har af udstillinger i dit område, eller bestil et uforpligtende besøg til dit eget hjem.

Vore salgskonsulenter har en udstillingsvogn til rådighed, som hver uge opstilles rundt omkring i Danmark. Hold øje med din lokale ugeavis, som informerer om tid og sted. Ved disse udstillinger kan der herefter aftales tid for et gratis og uforpligtende besøg hjemme hos kunden. Du er også velkommen til at følge vores facebook side, hvor der løbende kommer nye referencer og billeder fra udførte opgaver.

Vi har vores eget snedker værksted, men bruger i høj grad fast tilknyttede selvstændige snedkervirksomheder. Efter salget bliver kunden kontaktet af vores snedker, som tager sig af alt det tekniske, lige fra opmåling og tilpasning på værksted, og herefter den endelige montering. Dette giver den perfekte finish. Vores styrke er den ekspertise vi har opbygget siden firmaets start i 1998. Hver køkkenfornyelse er unik – Frøsø Køkkenfornyelse guider dig til dit nye drømmekøkken.