Melamin

Melamin køkkenlåger er et godt valg ved enhver køkkenfornyelse. Elegant køkkenlåge som tåler hverdagens slitage, med disse køkkenlåger sikrer et flot finish og de står flot i mange år. En køkkenlåge med Melamin bør indgå i alle overvejelser ved køkkenfornyelser.

Denne type køkkenlåge er budget venlig og driftssikker. Lågerne er ekstra nem at rengøre og svær at ridse. Et sikkert valg i din nye køkkenfornyelse. De er især gode i køkkener hvor mange mennesker og børn færdes, da de er så solide. Det er nemt at udskifte en køkkenlåge, så fortvivl ikke hvis en bliver skadet pga. børns leg eller andre hændelige uheld.

Kontakt vores konsulent

Kontakt os for en præsentation af mulighederne indenfor melamin produkterne. Vi har køkken konsulenter i hele landet, så book et møde og få sparring og rådgivning om jeres ønsker til en køkken renovering. Det kan gøres meget nemmere og billigere end et helt nyt køkken. I er selvfølgelig også velkommen i vores butik i Kvistgård, her kan I også få råd og vejledning indenfor alle typer køkken produkter og renovering.