KøkkenLåger

Med mere end 20 års erfaring er Frøsø køkkenfornyelse ekspert i kvalitet og design

Ved en køkkenfornyelse er køkkenlåger essentielt for det færdige design. Hos Frøsø Køkkenfornyelse har vi specialiseret os i rådgivning om valg af netop nye køkkenlåger. Det betyder et stort udvalg at vælge imellem og stor erfaring i de forskellige materialer. Nye køkkenlåger er et af vores specialer med et bredt sortiment og med sans for detaljerne, kan vi rådgive på et meget højt niveau om køkkenlåger. Vores konsulenter tager individuelle mål så jeres nye køkkenlåger er specielt lavet for optimal tilpasning i køkkenet og samspil med de øvrige elementer. Se udvalgte låger her på siden. 

Vi fokuserer udelukkende på at opnå de bedste resultater. Derfor tilpasser vi køkkenbordpladen til lige netop dit køkken. Vi tilbyder et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan komme frem til den bedste løsning med den rigtige køkkenfornyelse.

Stort udvalg af flotte køkkenbordplader

Trænger dit køkken til fornyelse? Så er du kommet til det rette sted. Vi har et væld af forskellige typer bordplader til køkkener.

En ny og flot bordplade, kan gøre meget for dit køkken. Den skal være flot at se på, nem at gøre ren og nem at holde ved lige. Tænk på al det storhej din køkkenbordplade udsættes for – vand, mad og skarpe knive. Det er derfor vigtigt, at du vælger en bordplade, som er funktionel, og som samtidig kan holde sig pæn i mange år.

Vi har et bredt udvalg af køkkenbordplader, som kan tilpasses specielt til dit køkken. Læs videre herunder for at se vores udbud.

Hvilke typer bordplader kan jeg vælge?

Her er de overkategorier af køkkenplader, som vi tilbyder:

  • Massive træbordplader
  • Keramikbordplader
  • Forskellige typer laminatbordplader
  • Bordplader i komposit

Nogle af pladetyperne kender du måske i forvejen, mens andre er nye for dig. En køkkenbordplade er med til at præge stemningen i køkkenet, så du skal gøre op med dig selv, hvilket udtryk din bordplade skal give dit køkken.

Hvis du vælger en massiv træbordplade, vil den få dit køkken til at fremstå rustikt. Denne slags bordplade er pæn til både nyrenoverede og gamle køkkener.

Vælger du en bordplade i komposit, får dit køkken derimod et mere moderne udtryk. Komposit er kunstigt fremstillet og har ofte en helt glat overflade. I Danmark er bordplader i hvid komposit særligt populære.

Du kan også vælge en bordplade i laminat. Dette materiale er også kunstigt fremstillet, da det består af papir og lim, og pladerne kan se ud på utallige måder. Du kan se vores udvalg af farver til laminatbordplader på undersiden om laminat.

Rengøring og vedligeholdelse af forskellige køkkenbordplader

Hvis du er god ved din køkkenbordplade, kan den holde sig pænt i mange år. Nogle bordplader kræver dog en smule mere pleje end andre.

En køkkenbordplade i massivt træ kræver lidt mere pleje og kærlighed, end andre bordplader gør. Hvis du f.eks. spilder vin eller tomatsauce på en lys træbordplade, kan det tage noget tid at skrubbe af. Til gengæld indeholder nogle træsorter antistoffer, hvilket gør træbordpladen til et hygiejnisk valg.

Træbordpladen er nemmest at holde, hvis den er blevet behandlet med enten olie eller sæbe, da disse overfladebehandlinger lægger sig både ovenpå samt indeni bordpladen. Du skal undgå en overfladebehandling af en træbordplade i lak, da lakken kun lægger sig ovenpå træet og dermed slides af med tiden.

Komposit, keramik og laminatbordplader er nemme at gøre rent og dermed nemme at holde ved lige. Størstedelen af tiden er det nok blot at bruge en våd klud til at gøre dem rene.

En enkelt del du skal være opmærksom på, er kompositplader i lyse farver. Disse køkkenbordplader kan med tiden blive affarvet af fødevarer. 

Kontakt os også gerne for et uforpligtende besøg hvor vi medbringer materialer og en professionel rådgivning til dit nye drømmekøkken.