BOLIGFORENINGER

 

Frøsø Køkkenfornyelse har mange års erfaring med at renovere boliger for både almene samt private boligforeninger. Derfor kan vi tilbyde løsninger der både tilgodeser boligselskabet, men også den enkelte beboers behov.

Almene boligselskaber

Frøsø Køkkenfornyelse har mange års erfaring med at renovere almene boliger. Derfor kan vi tilbyde løsninger der både tilgodeser boligselskabet, men også den enkelte beboers behov.

Private boligforeninger

Frøsø Køkkenfornyelse har også mange års erfaring med projekter for private boligforeninger. Vi skræddersyr altid vores løsninger som tager udgangspunkt i jeres forenings behov. Gennem årene har vi lavet køkkener til mange forskellige boligforeninger, og vores erfaring kan hjælpe jer til at få budgetter og boligdrømme til at gå i opfyldelse.

Håndværkere

 

Hvis du mangler en stærk partner til levering af køkkener til dine kunder, så kan Frøsø Køkkenfornyelse tilbyde yderst attraktive vilkår som danner grundlag for et utrolig stærkt samarbejde.

Store fordele for håndværkere

Hvis du mangler en stærk partner til levering af køkkener til dine kunder, så kan vi hos Frøsø Køkkenfornyelse tilbyde attraktive vilkår som danner grundlag for et stærk samarbejde. Hvis du handler med Frøsø Køkkenfornyelse i dit professionelle arbejde, tilbyder vi ekstra service.

Fast kontaktperson

Som kunde behøver du aldrig være i tvivl om, hvem du skal ringe til. Du bliver automatisk tilknyttet en erfaren erhvervskonsulent som har et indgående kendskab til vores materialer, produkter, montering og tilvalg. Så er du sikker på at få klar besked, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Kvalitet og garanti

Frøsø Køkkenfornyelse er kendt for at levere køkkenelementer af meget høj kvalitet, der også er til at betale. Derfor er vi heller ikke bange for at give garanti på vores produkter. Vi garanterer også, at vi tager hensyn til miljøet.