Persondata politik

Generelt

Når du besøger www.froso.dk registrerer vi alene persondata i det omfang du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, sender en besked via vores kontakt formular, booker et møde online eller sender en jobansøgning.

Personhenførbare oplysninger sælges eller videregives aldrig til tredjepart.

Vi registrerer persondata med det formål at kunne yde vores kunder og andre, der er interesseret i vores virksomhed, den bedst mulige service.

Vi registrerer følgende oplysninger:

  • Kontaktoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Årsagen til at vi registrerer disse oplysninger er, at vi gerne vil kunne sende nyhedsinformationer til alle, som udtrykker interesse herfor.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de registrerede persondata  ukrypteret i databaser der er beskyttet mod uautoriseret adgang,  og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at de oplysninger vi har registreret om dig  håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi opbevarer de registrerede persondata lige så længe, det er nødvendigt for at kunne yde en god service over for vores besøgende på www.froso.dk. Hvis du selv har anmodet om at modtage nyheder og information fra Frøsø Køkkenfornyelse ApS via www.froso.dk, e-mail og/eller SMS, opbevarer vi dine data, indtil du selv beder om at blive slettet fra vores database.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores persondatapolitik kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af persondata. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Du har altid mulighed for at få indsigt i de data, vi har registreret om dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, vi har registreret, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan i henhold til persondataloven til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Yderligere oplysninger om de persondata HTH registrerer

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål som vedrører dine persondata og brugen heraf på www.froso.dk. Benyt venligst denne formular.

Cookies på www.froso.dk

Hvad er en cookie?

Cookies anvendes i dag af stort set alle websites. I mange tilfælde kan cookies være nødvendige for at levere en service på websitet. En cookie er en lille datafil, som websites gemmer på brugerens computer for at kunne genkende computeren. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet.

En cookie er en passiv fil og kan ikke indsamle oplysninger på brugerens computer, sprede computervirus eller andre skadelige programmer.

Cookies på froso.dk

Frøsø Køkkenfornyelse ApS anvender cookies på vores hjemmeside www.froso.dk til at undersøge hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan ikke henføres til navngivne brugere.

Vi bruger følgende typer cookies på www.froso.dk:

  • Google AdWords
  • Google Analytics

Google Adwords – Søgemaskineannoncering

Cookies fra Google Adwords giver mulighed for at følge effekten af annoncerne der vises på Google i forbindelse med søgninger. Disse annoncer skal helst være så relevante som muligt og vha. cookies kan man se om brugeren har fundet frem til den ønskede side, produkt eller information. De vil også hjælpe til med at tilpasse Google søgninger over tid så brugeren får mere effektive søgninger.

Cookies herfra kan anvendes i remarketing kampagner på Google Display Netværket. Adwords cookies lagres i 30 dage.

Google Analytics – Brugermålinger

Google Analytics indsamler data om trafikken på hth.dk (1st party cookies), såsom hvilke sider og elementer, brugerne anvender mest på websitet. Webredaktionen bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden på www.froso.dk.

Hvordan fjerner jeg cookies?

Når du besøger www.froso.dk accepterer du cookies, men du kan altid fjerne dem igen ved at gå ind på denne side: http://www.fdih.dk/cookies/slet-dine-cookies. Alternativt kan du fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger.

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske websites er forpligtet til at informere om hvilke cookies der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har yderligere spørgsmål til cookies på www.froso.dk. Benyt venligst denne formular.

TOP