FORKÆL DIG SELV

Vi har en lang række fantastiske køkkenløsninger

BORDPLADER I MASSIVT TRÆ

Vælg mellem mange forskellige træsorter

SKUFFEGREB

Vi har et bredt sortiment af låge- og skuffegreb

KØKKENLÅGER

Vi har netop introduceret et helt nyt sortiment af køkkenlåger

HÅNDVÆRK & KVALITET

HÅNDVÆRK & KVALITET

Hos Frøsø kan vi lide godt håndværk, og vi har en meget konsekvent tilgang til kvalitet. Det gælder både i vores valg af materialer, måden der produceres på, og de medarbejdere, som vi har ansat. Vi er alle opsatte på, at levere dit ”nye” køkken med stolthed – og derfor kan vi også tilbyde dig 5 års garanti, når du vælger os som leverandør af dit køkken.
TRYGHED & INTEGRITET

TRYGHED & INTEGRITET

Vores konsulenter og montører guider dig gennem hele processen fra de første tanker og ideer til køkkenet står klar til brug hjemme hos dig. Din køkkenfornyelse bliver produceret i efter de aftaler som ingåes med vores konsulenter. Det sikrer, at vi har styr på alle detaljerne omkring produktion og levering.
UDVALG & SORTIMENT

UDVALG & SORTIMENT

Frøsø har i dag Danmarks største udvalg indenfor låger og bordplader. Dette betyder at du altid vil kunne finde lige den låge der passer til dit køkken. Bordplade sortimentet spænder også over et stort udvalg af træ/laminat farver. Desuden finder du et attraktivt udvalg af vaske, skydedøre og andet tilbehør – kort sagt: Komplet inventar til hele din bolig.
DESIGN & DETALJER

DESIGN & DETALJER

Frøsø’s kreative konsulenter er altid på jagt efter de lækre individuelt tilpassede detaljer, der gør forskellen i lige præcis dit køkken. Vi kræser for detaljerne, fordi det er de små ting der gør den store forskel, og får en køkkenløsning til at hæve sig fra pænt til super flot.
TOP